Tjackat stans snyggaste TV=)

Woho! Kände mig lite spontan idag och fick ett tv-shoppinginfall! Ja, jag handlade alltså inte på TV-shop, utan shoppade en TV=) Stans snyggaste dessutom i mina ögon, nämligen denna:
http://www.expert.se/product/product.aspx?id=2510506

Har spanat på den jääättelänge, men liksom tyckt att det känst så onödigt. Sen i bodelningen sa jag att jag ville ha den lilla sovrumsplattisen och tyckte det skulle räcka gott med den! Jag VILL inte ha nån stor klumpeduns – tycker inte det är fint med dessa bauta-tv-apparater! MEN, i ärlighetens namn ser det liiite fjuttigt ut med den lilla 19-tummaren på väggen, det får till och med jag tillstå. Och när nu bodelningen idag blev klar och det trillade in någon krona på mitt konto, slog jag till! Åhh, är man tjej eller. "Skit samma vad det är för teknik i den – det vet jag knappt – HD vadå liksom?! Men SNYGG, det är den=)" Fick ju bannor häromdan för att jag köpt en bil utan att ens ÖPPNA motorhuven... *Generad* Jaja. Sån är jag! Haha!*Planerar inredning utifrån nya snygga prydnadssaken – ehh, jag menar tv:n...*


Frostgrader...

Brr, nu är det minsann höst på riktigt. Körde från Trollhättan imorse och där var det åtmistone typ fyra grader, men i Högsäters- och Bäckeforstrakten var det en ynka halv plusgrad! Nu blir det till att skrapa rutorna vilken dag som helst! Suck och stön. Dumt av mig att inte köpa en bil med motor- och kupévärmare...

På tal om bilen ja – den är skiiiinande blank och fin nu! Fick hjälp med experttvättning av rara S igår och den blev SÅ fin! Fick bannor för att jag haft en bilen i typ en och en halv månad och inte ens tänkt tanken att tvätta eller städa den... ;) Men NU är den fin! Ska försöka hålla efter! Enligt uppgift behöver den dock även en vaxning – och INTE den typ av vaxning jag vanligen behärskar misstänker jag;)

Helgen har annars varit BRA! Bokmässa och sedan heldagsshopping i Götet i fredags. På kvällen blev det räkor och lite röror till det och det var HIMMELSKT gott! *Blir hungrig av blotta tanken* På lördagen spelade S golftävling och jag startade dagen med en mysig fika med min vän S och sedan blev det mer shopping=) Lagade sedan mat och drack lite vin till det=) På kvällen blev det grabbfest med utgång! En observation – vad mycket mer aktivitet det är på en killförfest!! På en tjejförfest äter och babblar man OERHÖRT mycket mer, på en killförfest GÖR man saker! Var såväl tv-spelsfrågesportsduell som darttävling;) Blev en trevlig kväll, men jag ville ju daaaansa och de spelade INTE min typ av musik på Butlers.

Avrundande kvällen med lite nattamat hos S och diskussioner om huruvida denna skulle intas kall eller varm;) JAG har ju nämligen en liten svaghet för KALL mat när jag kommer hem på natten... Kall potatisgratäng, en paj eller  – som i det här fallet – lasagne – SÅÅÅ gott!!! Men där var som sagt inte alla parter överens, tur att man får göra preciiis som man vill;)

Igår började dagen i långsamt mak och sedan en promenad i det underbara höstvädret. Medan S tränade innebandy passade jag på att köra ett crosstrainingpass som tröttade ut mig rejält! Därefter käk hos S bror – gott och trevligt! – innan det var dags för soffläge – trodde jag ja! Nej, det var DÅ, klockan sex på en söndagsbakiskväll, som bilen skulle tvättas och städas!!=) Men det gick bra och var klart värt det, så fin som den blev=)

Nu väntar en härlig jobbvecka med kvällar och helgen... Roligt att se fram emot är iaf fredagskvällen i Karlstad med Lena Ph och Orups turnépremiär=)

Träningsvärken Allan!

Shit vilken träningsvärk jag har i min ömmande överkropp idag alltså! Kan knappt skratta – det går fram i revbenen liksom! Haha. Ryggen är stel och öm och det är ett meck avv vrida på sig liksom! Är boxen i tisdags som satt sina spår=) Trodde dock att jag kanske skulle klara mig då jag ju körde ett cykelpass efteråt plus pump igår, men det blev motsatt effekt. Ser VERKLIGEN fram emot kvällens dubbelpass – inte... Drar mot sydligare breddgrader direkt efter passet ikväll då jag ju har heeelg efter idag! Imorrn blir det bland annat en sväng på Bokmässan i Götet, Ikea plus lite andra, ännu oplanerade, skojsigheter=)

Vad som händer i helgen i övrigt är inte heller planerat – rätt skönt faktiskt!

Igår hade jag och goa A lite myskväll med kvälssmackor framför Idol. Lite senare kom även M förbi och tjattrade lite – mysigt! Har blivit på TOK för lite tjejkvällar på sistone!! I somras var det ju HELA tiden. Ingen balans i det hela liksom=) Jag tänkte försöka införa åtminstone EN kväll i veckan då vi tjejer ses hos varann och käkar ihop och myser lite – låt säga i samband med exempelvis Greys Anatomy som ju alla vill se. *Bra plan*

Blir inte klok på jeansstorlekar!

Dagens i-landsproblem – mina nya baggyjeans är för stora! Attsingen! Köpte först en storlek större än vanligt, då jag tänkte att ska det vara baggy så ska det. Men de var helt klart FÖR stora! bytte till en storlek mindre, vilka satt perfekt i butiken – det var även expediten helt med på. MEN, efter att ha haft dem bara någon timme så är det för stora!! Tvättade OCH tumlade dem igår, men de ÄR för stora! Det är liksom inte snyggt! Så jag får försöka byat dem igen! Alltså, nu har jag ju givetvis inte kvar lapparna och jag har ju tvättat dem, men det är ju inte öppet köp jag tänkt utnyttja, utan helt enkelt returnera dem då jag inte är nöjd med varan! De motsvarar ju inte mina förväntningar. Får la se om de går med på det, men försöka ska jag definitivt.

Annars går den här veckan mest i träningens tecken. Har pass varenda dag. Känner mig lite mör idag efter 75 minuter box följt av 60 minuter cykel igår. Ikväll blir det Bodypump.

Imorgon är det redan helg igen för mig och kosan komemr att styras mot Trollhättan efter träningen...;) På fredag blir det Göteborg med bland annat en snabbis på Bokmässan har jag tänkt. I övrigt är helgen hittills ett oskrivet blad.

Dimma!

Oj oj, idag ligger dimman tung över Bengan... Snart är det dags att börja skrapa rutorna blev jag varse imorse – inte kul... Men men, så är det.

Har haft en bra helg! Var riktigt toligt på marknadskalaset i Ljung i lördags och givetvis var det jätteroligt att träffa min goa vän E med pojkvän R! DOCK borde discjockeyn (om det nu fanns någon – SÅG liksom ingen – någon som helt enkelt hade spelat in en blandskiva och lämnat festen kanske??!) skjutas! DET var drastiskt, men se det som en metafor. SHIT vilken dålig musik!! Man blev ju helt matt... Men, men, roligt var det iaf!

Gårdagseftermiddag spenderades i Trollhättan med bland annat cykeltur i bergen!! Lämplig aktivitet på bakfyllan, men det var mysigt som tusan! Trollhättan är faktist en riktigt mysig och fin stad – inte minst från ovan.

Läs förresten om min "hemstad" i Aftonbladets reportageserie, del tre: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3362816.ab

Helg!

Tjabba!
Skulle vara hos frissan kvart i elva imorse, det var den hållpunkten jag hade. TROTS att jag gick upp halv sju blev det sent på slutet... Jag är OTROLIG!! Hann dock med en långis med Soda plus städa på gymmet innan dess=)

Håret blev bra! Jättemörkt - faktiskt svart på sina ställen och ORANGE på andra=) Riktigt coolt om jag får säga det själv=)


Jag har TV nu!!!!

Hihi, igår tittade jag på TV - i mitt egna hem!! Kanske inte låter så märkvärdigt - kan tänka mig att de flesta av er gjorde detsamma, MEN, jag har inte haft TV på TRE månader!!! Har iofs inte direkt saknat det heller, men attans vad skönt det är nu när möjligheten finns igen! Dock får jag väl kaaaanske lite grann hålla med alla som sa att 19-tums plattis är för liten... Jag har envist hållit fast vid att jag inte vill ha större – vill inte täcka en hel vägg med en ful TV! Men liiiite större hade ju inte gjort nåt... Får väl se om det blir nåt TV-inköp framöver. Men ICKE större än 32 – aldrig!! Dock – vad ska jag göra med den lilla isf?? Jag som svurit att inte ha TV i sovrummet nåt mer... Iofs är det ju skillnad när jag bor själv, då är det ju bara JAG som bestämmer NÄR den ska vara på! Ja vi får se.

Kollade då iaf på nya svenska serien med Eva Röse – riktigt bra! Fick även en ny "svampleverans" av kompis L igår – shit vad kantareller jag ätit på sistone! Men vad gott det ÄR!!! *Supertacksam och glad över all svamp*

Ikväll blir det Bodystep och sedan möte på gymmet. Innan dess en massa jobb – ska bland annat träffa Palmkungen – det ni! Haha.

Pank!

Pank, out of cash, bankrutt – japp – det är jävligt mycket månad kvar i slutet av lönen just nu!!! Haha. Kan ändå inte göra annat än skratta åt eländet. Jag lär ju inte gå i personlig konkurs eller svälta ihjäl, men så här dåligt med pengar vete tusan när jag haft förr! Var iofs länge sen jag "sate bo" senast också... Dock är det INGET alternativ att avboka fredagens frissabesök som ju går på en tusenlapp – herregud – man måste ju prioritera här i livet!! Hahaha.

Idag ska jag köra före detta svärmor till optikern och hjälpa henne välja ut nya glajjer. Efter det ska jag till min vän M på Strandvägen för lite TV-mys – var visst nån ny svensk deckare. Imorgon kväll träning och sedan möte på gymmet och på torsdag mer träning... Ingen rast och ingen ro! Ledig på fredag och då väntar som sagt frissabesök – *längtar*! Ser ut som F A N i håret...

Fy sjuttsingen förresten vad jag ääälskar att ha en riktig säng!!! Den är FIN OCH jag kan breda ut mig HUR mycket jag vill! Och jag får lätt plats med sällskap om det skulle vara så;)

Måndag igen!

Så var det måndag igen efter en bra helg! Har jobbat, men det har inte varit så mycket att göra och jag har haft en massa trevligheter för mig!

Först och främst är Soda frisk igen!! Eller vad man nu ska kalla det – hon var egentligen aldrig sjuk... När vi var ute och gick i fredags morse så var hon inte bra alltså och gick och hostade och frustade och nös och hade sig och jag var HELT inställd på att idag blir det vetten! Sen plötsligt blev hon lite bättre och vi fortsatte att gå. En stund senare stannar hon och bara "blurp" så kom det upp ett segt, vitt skum och mitt i det låg det ett långt grässtrå! DET fanskapet har alltså suttit och irriterat henne i TRE dagar!! Stackars liten!

På fredag eftermiddag drog jag till Karlstad för firande av syster som fyllt år – hela familjen plus nytillskottet K (syster pojkvän sen snart ett halvår tillbaks som jag träffade för typ första gången NU! Himlans trevlig pojk!) på 26 kvadrat i en studentlägenhet=) Goood mat och trevligt sällskap! Familjen sov över, men jag åkte hem då jag skulle ha pass och jobba dagen efter.

På lördag förmiddag skulle jag som sagt ha pass, men det blev inställt. Träningsklädd som jag var tyckte jag att det passade bra att åka till Åmål och jobba! Haha! Nämen jag och M skulle ändå till Åmål för jag skulle köpa en sängram och då sparade vi tid genom att inte åka hem och nyta om först... Men liiite pinigt var det att komma på jobb klädd så;) Väl hemma tryckte jag och M i oss en välförtjänt halv kladdkaka (vi hade ju ändå INTE tränat!! hihi) och skruvade samtidigt ihop min sängram! Vad fint det bleeeev! Och nu har jag en RIKTIG säng!! *Lycka*

På lördag kvällen hade jag hela la familia – förutom E då som ju är Spanien, så det blir ju svårt... – på middag med vin! Sååå längesen vi alla var samade och vi hade supertrevligt förstås!! Senare på kvällen fick jag ytterligare ett uppskattat besök – men den besökaren stannade ända till imorse... Hihi;) Nu blev ni allt nyfnikna!

Mer än så blir det inte idag! Kjam!

Tjenis!

Så vart det onsdag då och här sitter jag begravd i kommunala dokument som ska gås igenom på nyhetsjakt – kul... ;)

Är lite småorolig idag då Lillsodan "hostar" och har sig. Började igår kväll och hon går omkring och "låter" och liksom kväljer sig emellanåt. Stundvis märks det ingenting, stundvis är det typ hela tiden. Däremellan är hon dock pigg och glad och äter och imorse på morgonpromenaden märktes det nästan ingenting. Men man blir ju SÅ orolig så fort det där lilla djuret ger ifrån sig minsta lilla ovanliga läte eller beteende. Hon är ju det bästa jag har den lilla skruttan!!

Annars då? Inte mycket nytt under solen. Tränade förstås igår efter jobbet – min vän K:s nya steppass som var SÅ himla roligt! Jag gillar ju egentligen inte ens den typen av träning, men det var verkligen kul!! Därefter blev det lite plockande med tvätt och slösurfning. Känner att det inte skulle sitta fel med en TV snart nu när det börjar bli mörkt och trist. Har varit utan i tre månader nu och har inte saknat det för en sekund, men nu börjar jag allt fundera på det. Innan månaden är slut kommer den biten att vara löst!

Återkommer kanske sen.

Jag har bara regn hos mig...

Nu är det verkligen höst! Grått, grått och åter grått. Och mörkt! Shit vad mörkt det är på morgnarna nu! Riktigt trist. Men det är iaf fortfarande varmt. Var på after work i solskenet i fredags kväll och kunde utan problem sitta i kortärmat – tills dess att solen gick ner. Då blev det snabbt kallt!

Har haft en jättemysig helg med bland annat då after work, tacokväll, kvartalsutbildning i Bodypump, god mat på fransk restaurang och biobesök. Så Mamma Mia – och älskade den!! Jag tillhör ju de få som var halvimpad av musikalen, tyckte inte alls den var nåt större. Men filmen – mamma mia säger jag bara!! Riktigt, riktigt bra och man lämnade salongen med ett lyckorus i kroppen!

Har även hunnit med att hälsa på mina underbara vänner J och M och sonen E – en av mina absoluta favoritbebisar här i världen!! Visste jag att jag fick en E så skulle jag inte tveka! Haha. Eller ja, just NU skulle jag nog trots allt tveka en del ändå men... På tal om bebisar gläds jag också något alldeles fruktansvärt med T och C som just nu befinner sig i Bolivia för att hämta hem sin lilla dotter j!!! Vilket äventyr!

I övrigt jobbar jag kvällar och helg den här veckan, så det blir inga större utsvävningar. Ska bland annat till naprapaten på återbesök och till systeryster på sent fölsiskalas!

Over and out for now!

Life´s najs!

Morning folks!
Känner mig på ett stårlande humör idag! Kan inte ta på varför, men är liksom glas och go in i själen – underbar känsla! KAN det kanske bero på att helgen närmar sig med stormsteg?! Bara några futtiga arbetstimmar kvar tills dess!! Hur den kommer att arta sig – helgen alltså – är inte riktigt klart än, men ska i alla fall på kvartalsutbildning i Bodypump i Göteborg (eller kaaanske Karlstad). Bodypump ja – hade passet igår, och har det idag med. Suck. Lite tröttsamt med samma pass två dagar i rad, men det går bra! Deltagarlistan var iaf HELT fulltecknad igår och DET gör ju att man blir taggad till tusen! Skojsigt!

I övrigt inte mycket att förtälja... Återkommer kanske under dagen om jag har något vettigt att meddela;)

Sämsta bloggerskan ever...

Ja men jag ÄR ju det!! När man bloggar FÅR man inte hoppa över si sådär närmare en vecka=) Men det gör jag ändå! *Bestämmer själv* Haha!

Allt väl här i Bengan – har haft en bra helg i Trollhättan med bland annat en söndagskräftskiva för ovanlighetens skull=) Var mycket trevligt!

Men herregud! här har jag inte skrivit på en massa dagar och så står det helt still i huvudet! Jag vet inte vad jag ska skriva! *Checkar ut tillsvidare*

RSS 2.0