Desperate?!

Hallå! Ska alltså Desperate Housewives vara så här nu?? Men WTF! Så kan de väl inte bara göra! ffa – vad har de gjort med Gabrielle? Hon SKA ju vara den underbart ytliga bitchen - ingen glåmig morsa! Får la ge det några avsnitt till, men jag tröttnade rejält igår...

Helgen närmar sig med stormsteg - jobbar bara imorgon också! Förutom K:s kalas på lördag har jag inte mycket planerat. Är sugen på att åka på Baldersnäs julmarknad, den brukar vara så himla bra! Men vädret inbjuder ju inte direkt till julmarknad... får la se om jag får med mig någon.

Ikväll blir det middag hos U och sedan jobb och sedan förhoppningsvis hinna hem till Greys! Over and out!

Snow is in the air...

Det var snöblandat regn på morgonpromenaden idag. Jag upprepar. SNÖblandat regn. HUR upphetasande känns det på en skala? *Kräks* Smaka på känslan – vintern är på väg. Blask. Halka. Kyla. *Ryser* MEN, jag är lycklig ändå! Ingen vits med att gräma och irritera sig på saker man ändå inte kan påverka för fem öre! Får se till att hitta på mycket roligt istället – och det känns det som att jag gör. Mår himla bra just nu – även om mitt privatliv är lite rörigt (oväntat – DET har det ju nämligen inte AAALLS varit typ senaste halvåret...) Konstigt det där med känslor alltså... VEM eller VAD är det som styr dem egentligen?? Man kan verkligen undra. Inte sjutton är det man själv iaf! Men – det är bara att go with the flow!

Ikväll blir med möjligen Desperate-mys-kväll med tjejerna då jag troligen inte hinner hem till den "vanliga" Greys-kvällen imorgon. Ska jobba i Ed på kvällen och ska före det på middag hemma hos min kära vän U! Ska bli hemskans trevligt!

Vacker höstdag!

Idag var det roligt att slå upp de blå – det var ju relativt ljust ute och solen var på väg upp! Efter en grå och regning, riktigt höstruskig helg, var det underbart! Får passa på att ta mina morgonpromenader i skogen en tid framöver nu, det funkar ju igen några veckor.

Har haft en bra helg! I fredags samlades hela La familia (förutom rara E då förstås, som ju inte befinner sig i landet) hos M för goood "tacogegga" som hon kallade det och ett par glas vin. Undertecknad stod för desserten;) Vi åt och åt tills magen stod i fyra hörn! Haha. Satte sedan och kollade tv och snattrade! Blev SÅ himla glad då goa, goa T hade gjort likadana La familiahalsband till oss!! *Rörd* Det betydde mycket för mig! Mina goa töser!!=)

På lördagen jobbade jag en del och hade även pumpen på lördag förmiddag och hann med en sväng till T:s smyckesparty i Bäckefors. På kvällen blev det lite mer godis och TV-mys framför "Dansbandskampen" med M och P - trevligt! Även då ett glas gott vin. Men det stoppade faktiskt vid ETT glas både på fredan och lördan!

Igår var det jobb som gällde mest hela dagen. På kvällen fick jag besök av min käre vän R – som flyttar till Götet på torsdag!! SÅÅÅ trist tycket jag, men givetvis roligt för honom!

Vad bär då denna veckan i sitt sköte tro?! Den som lever får se... Vet att helgen iaf innehåller ett mycket efterlängtat 40-årskalas hos allra bästaste K!!

Trött...

Jobbig dag i dag av flera anledningar. Trött som tusan. Ville bara visa att jag lever. Imorrn blir det en bättre dag! *Optimist* Lämnar in för dagen... Over and out från det nybergska hemmet=) Howdy kamrater!

Vilket väder!

Herregud vilken höstdag! HELT underbart ju! Jag och Soda har varit ute i två och en halv timme idag och bara njuuutit! Snart väntar en god middag och kanske ett glas vin - det är ju fredag ju! Och en cheesecake står i frysen... Livet är härligt!

Sliter mitt hår!

*Ändrar inledning* Inser att mina inledande ord i detta inlägg mycket väl kan tolkas som att jag anser att alla föräldrar som slåss för de nedläggningshotade skolorna är "inkompetenta idioter" – och det var VERKLIGEN inte så jag menade!! Olyckligt formulerat och jag ber om uräskt ifall någon tagit illa upp. Läste man mina inledande rader igen tror jag dock att man insåg hur jag menade...

Det pågår en oerhört infekterad skolomorganisationsfråga här i kommunen och jag har full respekt för allas åsikter och säger inte att JAG tycker att skolorna SKA läggas ner. Men jag anser att man måste sätta pedagogiken och barnens förutsättningar för framtiden i fokus, inte bypatriotism av slaget "vår skola ska var kvar, därmed basta"! Vill i övrigt inte skriva för mycket om min egen åsikt i frågan, då jag rapporterar i ärendet i tidningen. MEN, det jag KAN säga, är att jag blir fly förbannad när man sprider osanna rykten – om enskilda, kompetenta, personer och om en väl genomförd utredning. Igår pratade jag med den i särklass dummaste människa i telefon som jag träffat på. H*n hade INTE en susning om vad h*n pratade om, men en mycket stark (streber)åsikt, DET hade h*n! *Sliter mitt hår*

Har haft MYCKET kring det här att göra på jobbet i veckan, samt fullt upp på kvällarna, därav det usla bloggandet. I´ll be back=)

Igår var jag och tjejerna på 80-talshårdrockstemakväll på Dalia och drack lite vin och åt god mat mitt i veckan – vad gott det gör så här i trista oktober! Dessutom – jag har helg från och med idag!!! OCH! Från och med senast årsskiftet får jag nytt GULDschema!! Kommer då att jobba måndag till torsdag TRE veckor av fyra, istället för som nu, TVÅ veckor av tre! Ljuuuvligt! Visserligen kommer det troligen att bli ÄNNU mer jobb under min kvälls- och helgvecka då mot nu, men det får det banne mig va värt!

Nu tar Nybergskan helg!

Japp – så sant som det var sagt – nu tar Nybergskan helg minsann! Och det blir en rooolig helg! Kan inte gå in för mycket på detaljerna – dels för att jag inte VET alla detaljer – dels för att det är någon annan som inte ska veta alla – spännande! Men till kungliga hufvudstaden bär färden iaf och det ska ses på Rheborg, Ulveson och Uggla på lördag kväll. SÅ mycket kan jag säga! Over and out kamrater!

Sommar och sol...

Jag VEEEET att det bara är oktober och jag veeeeet att det nyss VAR sommar och att det är långt till nästa – men jag läääängtar ändå!!! Och det är inte en utlandsresa jag längtar mest efter – utan svensk sommar, här hemma! Men det blir att ge sig tåls, jag inser det. *S*

Jaha, vad ska man skvallra om idag då? Inte mycket kul att förtälja. Känns som att många runt omkring mig "försvinner" – R som ska flytta till Göteborg och E och R som kanske drar till KIRUNA i fyra år!!! Det hade ju för 17 varit bättre om de flyttade till Thailnad! Typ lika dyrt att åka och hälsa på – men bra mycket roligare;) Men nej, nu ska jag sluta gnälla. Är allt betydligt lyckligare än vad jag ger sken av;) Over and out!

Solsken!

Vilka höstdagar vi har alltså! Här i Bengan är det rent ljuvligt! Hoppas solen skiner även på DIG!

Har haft en bra helg med en härlig Lena PH- och Orupshow i fredags och efter det hetsdrickande av en halv flaska vin och ett par cider och sedan dans med systeryster! Hade supertrevligt! Lördagen ägnades åt jobb och möte på gymmet och på kvällen flambrades det räkor i det Nybergska hemmet... Vi talar inte mer om det... Gott blev det tillslut iaf! *S*

Lena- och Orupdag!

Woho! Tror ni det blev bra med nya SNYYYYGGA tvn eller?? Kommer förstås bli ÄNNU bättre när jag får riktiga hyllan den ska stå på också! Väljer nämligen att inte sätta den på väggen. Bra med öppen planlösning förresten – kan ju se på tv även från köket haha!

Tränade dubbelpass cykel och Bodypump igår och sedan kom kära M på besök för lite tjejtjatter – mycket trevligt! Kom förstås i säng rätt sent igår med, men det är ju mer regel än undantag nu för tiden. Det har verkligen hänt något med min dygnsrytm...

Ikväll bär det av till Karlstad för Lena PH och Orups turné premiär – tror det är jättebra faktiskt! Efteråt blir det en öl och troligen bowling med syster och K – supertrevligt!! Natten kommer att spenderas i Karlstad, men det blir tidig hemfärd imorgon, ska jobba. I övrigt är helgen rätt blank, vi får se vad som händer.

Tjejen med hyllan – det är jag det!

Det visste ni inte va? Att jag är Anna med hyllan? Köpte en bokhylla på Blocket igår och signerade ett sms till säljaren med just "Anna med hyllan" – inte varje dag jag får tillfälle att göra det! Haha. Allra raraste S hämtade upp den åt mig igår Götet:)

Tröttis idag! Jobbade till tio i förrgår och halv elva igår, så idag tog jag faktiskt en timmes sovmorgon, men det räckte inte riktigt... Känns lönlöst att säga att jag ska lägga mig tidigt ikväll istället, för så blir det aldrig ändå...

Nä, har maaaassor att skriva från gårkvällens fullmäktigesammanträde, vet inte ens i vilken ände jag ska börja... Suck. Men solen skiner idag kamrater, helgen närmar sig och livet är allt rätt najs;)


Disigt...

Jaha, så vart det riktigt höstruskväder dåra, men det ÄR ju faktiskt oktober idag, så det är väl bara att acceptera. *Muttrar*

Känns iaf som det finns mycket roligt att se fram emot under hösten! Bland annat Stockholm nästa helg och goaste K:s kalajs om ett par helger bland annat. Och så såklart fredagens kväll i Karlstad med Lena och Orup-show! Efteråt blir det dessutom antagligen en öl på stan med allra käraste syster med tillhörande mycket trevlig pojkvän – blir antagligen hur trevligt som helst!

Är fortfarande mycket nöjd med gårdagens impulsshopping av snyyyygg tv=) Hoppas den hinner komma innan helgen!

RSS 2.0