Kanonhelg i Herrljunga!

Hemma igen efter en fantastisk helg med min vän E i Herrljunga!!

"Helgen" började egentligen redan i torsdags kväll. Blev av diverse goda omständigheter;) lite sen till träningen i torsdags och kom inrusande med andan i halsen. Blev halvvägs in i passet tvungen att fylla på med lite energybar då jag kände mig helt matt. Hade käkat för dåligt... Bra förebild! Stressad och svimfärdig... Haha, men så är det ibland. Man är inte mer än människa.

Efter passet åkte jag till mamma och pappa för lite myskväll! Var superroligt att träffas så där helt apropå en torsdagskväll, händer inte ofta! Åt och drack gott innan mamma bäddade ner mig;) Vaknade givetvis som vanligt före fan på morgonen och gick då upp och fixade fram värsta frullen åt familjen, så då blev det lite morronmys också;)

På fredag styrdes kosan mot Trollhättan, bland annat för dejt med min väldigt gravida vän M! Hon ÄR verkligen VÄLDIGT gravid! Shit vilken stor mage, haha! Lyckan verkligen strålar om denna fantastiska människa och jag väntar SÅ på telefonsamtalet som berättar att en ny liten människa kommit till världen! Hon är beräknad IDAG....

Blev lite shopping på Överby efteråt - bland annat ett par stövlar och ett par stövletter, samt en ny outfit till lördagskvällens partaj. Sen vidare till Herrljunga där E väntade med räkor, vin, ost och kex! Hade en supermysig kväll!

Upp tidigt på lördagen för surprisetripp!! Fick ju i present av E (guldpresent!!) när jag fyllde år en spadag på Mössebergs kurort. Dessvärre hade stället varit FULLT när hon skulle boka! Hon hade även ringt runt till ett par andra ställen, men det var fullt överallt... Istället fick jag ett paket... Innehållande två handdukar, badsalt, fotkräm och tvål - och så hade hon bokat in oss i relaxavdelningen på badhuset i Falköping! MINST lika mysigt med EGET spa!! Å så fick vi ju möjlighet att även åka vattenrutschkana... Haha, SÅÅ roligt! *Skrattar högt*

Så vi bubblade och bastade och gjorde hårinpackningar och kroppsskrubb och hela kitet. Var längesen jag var så ren, haha! TACK goa goa E!!!!

På kvällen väntade partaj i ett grannsamhälle. Hade en superrolig kväll med en massa trevliga människor. Är mycket nöjd med hela helgen!!

Nu fattas det bara lite söndagsmys denna första adventssöndag... *Kryper upp med vovven i soffan och suckar* *Tänder första ljuset*

Mammamys på torsdag!

Sitter och väntar på min rara vän T som ska komma förbi med en liten leverans... ;) Hihi - av vad kan jag tyvärr inte berätta, ni får vara lite nyfikna. Kanske kan berätta en annan dag. Kan dock avslöja att det INTE är knark! *ASG* Inget olagligt alls faktiskt...

Har varit och boxats här på kvällskvisten. Trodde knappt jag skulle orka på förhand - har varit sjukt trött idag - men det gick tvärtom jättebra! Konstigt det där hur den fysiska formen inte alls särskilt ofta stämmer överens med vad man på förhand trott.

Nu närmar sig min Herrljungatripp med stormsteg - ska bli sååå himla kul att hälsa på E!! Åker redan på torsdag efter träningen - till mamma och sover där. Ringde idag och kollade så att de är hemma och så där på torsdag och rara mor blev eld och lågor över att jag skulle komma;) "Vad ska vi äta för kvällsmat då och vi måste köpa vin så vi kan ta ett glas och bla bla bla" - ska bli jättemyyysigt! Var INTE igår jag hade en kväll på tu man hand med mamma och pappa. Minns banne mig inte ens när jag hälsade på där senaste - de har varit här istället den senaste tiden. Ska som sagt bli supermysigt!

På fredag ska jag sedan till min dietist i Trollhättan och HOPPAS på att få dejta min vän M! Men, hon är beräknad att få sin bebis på söndag, så vi får väl se om hon är hemma! *Såååå spännande* SEN bär det till Herrljunga och E=)

Har en good feeling i kroppen idag... Känner mig glad...;)

Utstakat

Så. Nu är det så mycket jul det antagligen kommer att bli i det Nybergska hemmet. Är inte mycket för det där med plotter ni vet, och juldukar och tomtar och granar till förbannelse är inte riktigt min grej. En vecka för tidigt - i know - står nu stakar och stjärnor i fönstren och några julänglar är utplacerade. That´s it. Men så myyysigt det genast blir! *I like*

NU ska det sovas på Strandvägen! Big time!

Shit vilken romancesucker man är!

Hahaha, är man en råtönt om lipar till "Ensam mamma söker"?! In that case i´m guilty! ;)

Stora tårar rullade just längs min kind när Annette valde Richard och de bara är TOKKÄRA!! Jag vill också bli så där galet, skakande, vibrerande, sanslöst skiiiitkär!! Så där så det går stötar genom kroppen bara man tittar på personen...

Anna "the romancesucker "Nyberg. Haha

Söndag kväll

Söndag och jobbhelgen överstökad. Nöjd över att jag gjorde det här bytet. Nu är det ju liksom gjort och nu jobbar jag inte helg på SJU härliga veckor! Känns inte helt fel.

Haft en bra helg tillsammans med flera människor jag tycker mycket om. Jobbade igår på dagen och hade en mycket trevlig middagsgäst på kvällen...;)

Idag sov jag länge, har varit ute i skogen med Soda, ätit lunch med P, jobbat, varit på gymmöte och sedan varit på K:s roooliga steppass! Nu blir det soffslappning resten av kvällen - och kanske, kanske åker stakarna fram;) Men först ska jag se klart på sista programmet av uuuunderbara "Ensam mamma söker". Vem tar vem?!

Gonattinlägg

Sen ankomst till bloggen idag för Nybergskan (eller tidig för den delen - är ju faktiskt nytt dygn nu!). Har haft en bra ledig dag där jag bland annat bedrivit hundmisshandel på hög nivå genom klippning, borstning, badning, borstning igen och kliklippning av min lilla lättfotade sällskapshund (youtuba på just "lättfotad sällskapshund" och "Galenskaparna" om ni vill ha er ett gott skratt), städat, kört ett spinningpass och haft Idolmys med min vän M. Fan att Anna åkte ut, vilken röst! Även om Johan var riktigt bra just ikväll, tycker jag att han borde ha rykt.

Fick sedan ett glädjande telefonsamtal från min gode vän R som ju flyttade till Gbg för en tid sedan. Han var i trakterna och undrade om jag var hemma! Jättekul att han kom förbi!! Vi skvallrar mycket när vi ses jag och R, DET tycker vi är kul;) Så nu är vi uppdaterade på aaallt som händer i våra respektive liv OCH med alla vi känner. Typ. Haha.

Nu säger Nybergskan gonatt!

Helg light!

Nu skulle Nybergskan egentligen haft helg, men så blev det inte riktigt. Då jag ville vara ledig lördag 6 december för att kunna gå Fitnessfestivalen på Svenska Mässan (ska även gå kvartalsutbildningen i Bodypump på mässan - kul!!) så ville jag byta bort jobbet den dagen. Hade egentligen tänkt att byta BARA lördan, men H som jag skulle byta med föredrgg att byta hela helgen. Eftersom det var JAG som frågade och behövde hjälp, fick jag ju givetvis gå med på det. Så det innebär att jag jobbar den här helgen OCKSÅ! Men är iaf ledig imorrn. Och sen jobbar jag inte helg på SJU veckor!! Är DET nåt gött eller?

Ska ta med min trasselsudd ut på en långpromenad nu! Tänka sig - jag har INGET planerat ikväll!! Vet knappt hur man gör! Haha. Fick lust att baka bröd förut, men kom på att frysen ju är tokfull, så det går icke!

Myst färdigt för ikväll

Sås - då var jag hemma igen efter Greysmyset hos M! Supertrevligt som vanligt! Lite kvällsfika, världens bästa Greys Anatomy och världens bästa girls - kan det bli bättre en "mitt-i-veckan-kväll"? Soda var oerhört intresserad av M:s åtta veckor gamla pissongar och hade liiite svårt att hålla inne impulserna ibland vilket skapade lite hastiga rörelser och lustiga ljud ibland, haha. Men hon skötte sig bra! Svårt att förstå VARFÖR man inte får lov att leka med små håriga leksaker som RÖR sig OCH piper... Inget lätt hundliv inte...

När får man få upp staken?!

Alltså, jag är så sjukt sugen på att ta fram ljusstakar och stjärnor nuuuu!! FÅR man liksom lov att göra det redan nu till helgen? En vecka innan advent. Jag vet inte, jag har ju uppenbarligen dålig koll på lagar och regler (se gårdagens blogg) så jag vet liksom inte om det skulle kunna innebära störande av allmän ordning, uppseendeväckande beteende eller hets mot folkgrupp, exempelvis?? Vad tror ni? Och i så fall, vad skulle strafföreläggandet kunna tänkas vara? Samhällstjänst (vakta julgranen i Centralparken kanske - så vi KAN få en allmän julgran även i år)? Övervakare kanske - så jag inte frestas att begå samma brott igen, eller varför inte dömmas till Anonyma Adventsmissbrukares tolvstegsprogram? DET ligger kanske närmast till hands! Inte få dricka en droppe glögg - inte ens den alkoholfria, frestelsen kan bli för stor! Inga lampor ALLS i fönstren - allt för att slippa påminnas om julstjärnans frånvaro - och framför allt - aldrig mer en enda pepparkaka - man kan ju bli FÖR snäll och för snäll=dum, dum=lättlurad och VIPS så sitter man där i skiten igen!!! 

Shit pommes frites, nu blev jag änna uppskrämd här.. Kanske bäst att låta bli trots allt?! Fast jag viiill ju! Jaja, blir inget IDAG iaf! Ska snart pumpa och sedan på obligatoriskt Greysmys med tösera. Men till helgen lever de nog farligt - ljusstakarna och stjärnorna där inne i skrubben. Då åker de nog kanske fram i ljuset... Kommer ju att vara i Herrljunga hela nästa helg - första adventshelgen - då MÅSTE jag ju nästan ta fram dem innan?! Men lugn, det är bara lamporna jag är ute efter - inga tomtar eller sånt trams!

Fucking jävla p-böter! *Surar*

En sån där lite halvdan dag - eller ja, halvdan och halvdan - inget fel på den egentligen, men har känt mig lite så där allmänt off - tog ju en underbar vändning när jag kom till bilen efter jobbet. P-böter... *Suck* Jag som så sällan kör bil till jobbet, men idag ösregnade det ju verkligen! Brukar parkera på en liten ficka brevid vägen, mitt emot jobbet. Gjorde så idag med, men kom från andra hållet mot vanligtvis - och ställde mig även åt det hållet. Minns att jag tom tänkte att "smidigt, nu slipper jag ju vända i eftermiddag när jag ska hämta Soda". Men si det fick man INTE! Stå mot färdriktningen! Men jag stod ju liksom inte på gatan, utan i en ficka! Säkert nån polis som hittat på en EGEN lag! *Räcker ut tungan* Jaja, skit samma, fel hade jag ju uppenbarligen gjort. Å jag slapp ju mycket riktigt vända! Haha *Ständig optimist*

Nu ska jag åka och boxas ut lite aggressioner och sedan hjälpa en vän som sitter i en jäkla skitig sits att flytta. Det är INTE synd om mig - bra att bli påmind om det ibland...

Tjockångest och en svunnen tid...

Suck. Såg foton på mig själv från 2005 och 2006 förut - vilken skillnad! Jag var faktiskt riktigt smal då! Inte för att jag var nöjd då heller men... Så som jag är nu trivs jag iaf INTE! Vet dock inte riktigt vad jag ska göra åt det då jag HAR stenkoll på både kost och träning... Har bokat en tid hos min livsguru - dietisten Pernilla! She´s the best! Så ska vi nog komma till rätta med det här eländet. Färdiggnällt!

Har efter jobbet tränat pump, gått en långis med Soda och sitter nu parkerad vid datorn. Tänkte lägga mig och se på Boston teaparty om en lite stund. Consider this monday as over!

Påväg till sängen.

Blir inget långt inlägg, är supertrött... Dagen har varit bra - en helt vanlig dag liksom! Den började med en långpromenad längs med vandringsleden Brända berget. Var en bra plan att lägga långisen på förmiddagen då det fina vädret ju slog om sen!

Har städat här hemma, varit i Åmål och handlat en sväng, tränat på kvällen och skrivit ut helgens jobb. Förstås sett på favvoserien "Ensam mamma söker" här på kvällskvisten och nu är alltså Nybergskan trött... Lämnar in och säger natti...

Har pussats med världens goaste kille!!

Har pussats och kramats massor med en kille ikväll... Världens GOASTE kille faktiskt... Är helt kär!! Objektet för min kärlek heter E och är ett och ett halvt år. Jag har sagt det förr och jag säger det igen - hade jag vetat att jag fick en E hade jag inte tvekat på att skaffa barn!! Eller ja, inte just NU kanske ändå, men ni fattar... E kommer att växa upp till den största charmör som tänkas kan - men det fattas väl bara med såna föräldrar! Har alltså varit hos J, M och lille E på spontanmiddag, då L och S hade lämnat hemmets trygga vrå i Knivsta och var på västkustturné! Vi träffades allihop på Orkestervägen och käkade gott och babblade ikapp lite. L och S hade inte jag träffat sedan deras bröllop i september förra året, så det var minsann på tiden! HUR trevligt som helst så klart!

Nu ska Nybergskan nana...

Brådis!

Har nu sovit ett par timmar tills jag väcktes av telefonen - F som undrade om vi skulle städa gymmet... Kommer ju inte ifrån det, är vår helg, så lika bra att få det gjort. Gick upp och ut och sprang en kort sväng. Nu dusch och ruuuusa! Skulle egentligen vara där elva. Tror ni jag hinner? ;) Sen ska jag bla annat på BONDEOPERA idag!!! Det ni;)

Varför sova liksom?..

Vad jag äääälskar att vakna 05:48 när jag i princip kan ha hur lång sovmorgon som helst... HUR programmerar man liksom om mat- och sovklockan?? Nu har jag iaf ätit och DÅ kan jag ju alltid somna om. Nybergskan går och knyter sig igen, tillsammans med Honom med stort H! Ja kudden alltså...

Tröttis...

Hemma. Trött. Haft supertrevligt på tjejmiddag hos rara U i Ed. Superglad att jag lärt känna denna rara jänta. Mycker super nu. Jag super dock inte. Trots mitt hårda utgångsläge med en cider redan på tu man hand med mig själv tidigt ikväll (brukar aldrig någonsin dricka alkohol i min ensamhet) så stannade min konsumtion denna kväll vid ett par glas vitt till maten. Jag är ju mogen och förståndig vet ni... Hehe. Ska ju jobba imorrn=)

Allra käraste K var gullig nog att hämta mig i denna inte allt för sena timme och nu gallskriker kudden på mig! Får göra honom/henne till viljes! Vilken könsbeteckning ger man förresten en kudde?? *Funderar* Han. Definitivt en HAN! Jag vill gå till sängs med en HAN... Natti!


På väg!

Snabbisinlägg medan jag "delar" en cider med me, myself and i! Bara hemma och vänder och "pudrar näsan" lite (DET kan ju förövrigt behövas med tanke på gårdagens fadäs... Foundation är min bästa vän=)). Är på väg till U i Ed på tjejmiddag/fest. Känner bara U där - vad jag vet. Ska bli skojsigt! Alltid kul med nya bekantskaper! Väntar på rara M som ska skjutsa mig. Dagen i övrigt har gått som ett jehu. Nu - hämta vinet ur frysen där det snabbkylts och sen iväg. Höres kamrater!

Om att lägga näsan i blöt...

Idag la jag näsan i blöt och straffades för det - big time!... Blev knockad av ett soptunnelock... Jag veeet att jag måste sluta rota i soporna, men det är ju så svååårt;) Haha. I själva verket VAR det inte riktigt så det gick till...

Skulle tömma min papperskorg i pappersåtervinningen på jobbet. Satte upp locket, böjde mig ner efter papperskorgen, tittade upp och... PANG! Slog locket igen på min näsa! Satan vad ont det GJORDE! Och det träffade så där klockrent ni vet när tårarna liksom kommer av bara reflexen.. Blev ett jack. Blödde mycket. Ser ut som fan. Hoppas det inte blir blått bara...

Sitter nu här och huttrar efter att ha varit ute på jobb - ljuskväll här i samhället. Jättefint - men kallt. Det gjorde liksom ont i tårna att gå det sista, så stelfrusna var de. Men nu börjar jag iaf tina något sånär. *Kryper ner under filten* 

Ser fram emot morgondagens tjejfest hos U!! Ska bli supernajs!

Mer klokheter!

Lovar att inte bli lika djup som igår, men måste - efter påminnelse av F - lägga till följande citat till gårdagens funderingar:

"Kärlek är stimulans för hjärtat.... Och lokalbedövning av förståndet"

Så sant. Hur ofta är inte differensen mellan hjärta och förstånd allt för stor när det kommer till detta svårhanterliga ämne? Hade man ALLTID kunnat/velat/haft möjlighet att lyssna till sitt - för tillfället lokalbedövade - förstånd, skulle nog mycket här i livet se ganska annorlunda ut. Personligen hade jag haft STOR nytta av störe/djupare/bredare/MER förstånd många gånger i kärlekssammanhang, men det stimulerade hjärtat säger annorlunda... Hittar man en bra balans mellan dessa två tror jag man kan finna ro. Att alltid låta förståndet styra låter ju förfärligt trist och - romantiker som jag är - helt förkastligt! Men det är nog heller inte bra att alltid låta hjärtat styra... Balans mina vänner, balans. Såklart - i landet Lagom Sverige...

Vad fort den här veckan går! Redan torsdag imorgon. Jobbar dock helg den här veckan, vilket innebär att jag inte är ledig på fredag. Tråkigt, men samtidigt går dagarna på jobbet väldigt fort just nu för jag har mycket att göra och tycker det är KUL! I eftermiddags fick jag till och med ett ryck och STÄDADE min arbetsplats! Det ni;)

Ska snart iväg och träna och sedan blir det Greysmys med kvällsmat hos K! Himlans trevlig tradition vi fått in på onsdagskvällarna!

Over and out!

Sikta på att vara bra!

Tittar ut på regnet och kommer att tänka på min favoritreklam just - och blir varm i hjärtat! Att jag gillar just den här reklamen KAN möjligen ha något att göra med hyfsat stora förkärlek för människans BÄSTA vän - hunden! Men den är också jäkligt tänkvärd.

Ni vet den stooora vita hunden som sitter ute i regnet och man riktigt ser hur jobbigt och blött och kallt och usligt det är. Går knappt att hålla ögonen öppna. OCH, så sitter den lilla ljuvliga yorkshireterrierna UNDER den stora vovven och får skydd! Har för mig att de förr sa "När man är stor och stark måste man vara snäll" också, men det tror jag inte de gör längre? Eller rör jag ihop det nu? Jaja. Allt till tonerna av "That´s what friends are for". Såååå ljuvlig - och sann! Äh förresten - se själva! http://alvedoncms5.episerverhotell.net/

Köpte en liten magnet till min goa kompis K häromdan, när h*n var lite deppig, med texten "Vänner bär ditt hus när det behövs" och så en bild av två sniglar. Så sant. Ibland behöver vi bära varandras hus, finnas där lite extra. Jag FÖRSÖKER göra det så gott jag kan. Bära min vänners hus när det behövs. Ibland behöver jag nämligen hjälp med mitt...

Har sedan något år ett oslagbart livsmotto! Det uttalades av värsta tönten i uuunderbara Filip och Fredriks program "100 Höjdare" när de letade efter Sveriges skönaste människor. En kille som var värsta good guyen. På frågan om hur han kunde vara så himla omtänksam och härlig hela tiden svarade han: "Jag siktar på att vara bra".

Är det inte liksom Nobelprisstatus på det uttalandet? KAN man överhuvudtaget göra mer än att SIKTA PÅ ATT VARA BRA?! Om man ALLTID siktar på att vara bra, så måste det ju vara det bästa man kan göra - eller hur? Ibland skiter det sig och då är det bara att konstatera att okej, jag är inte mer än mänsklig. Ibland blir det så Ibland sårar man människor. Ibland gör man bort sig. Ibland hamnar man rejält i skiten. Trist, tråkigt, kanske till och med nästintill förödande ibland. Men vi är bara människor. OCH - om man åtminstone alltid SIKTAR på att vara bra - så räcker det för mig.

Just nu, ikväll, imorrn, nästa vecka, om ett år, resten av livet - siktar jag på att vara bra! Och jag bär ditt hus när det behövs! Count on it!

Nu ska Nybergskan/Florence Nightingale lägga ner det här smörinlägget innan jag riskerar att tas på allt för stort allvar;) Var inte alls meningen att jag skulle skriva det här, hade inga planer alls. Haha - lustigt det här med tankar som singlar förbi... Varför stannar vissa? Varför återkommer andra ständigt? Varför flyktar vissa bara förbi?...

Men SHIT, har jag käkat bly till lunch idag eller och sjunkit och blivit DJUP - haha! Stänger ner nu innan jag riskerar att fortsätta. Får avsluta lite käckt och lättsamt: Kyss å klem, snigelslem! *S*

Rubriktorka

Kom på nix, nada, zero att skriva rubrik på. Har tömt all min kreativitet på jobbet - produktionsdag idag ju... Just precis NU känner jag mig allt annat än produktiv. Har varit hemma i kanske en kvart, hunnit äta supergod älggryta från I-L (det typ godaste jag vet i hela världen, iaf när det kommer till husmanskost som ju inte riktigt är min gebit annars...) och har sedan strandat här vid datorn. Läste just en grej på mejlen som väckte blandade känslor hos mig och blev lite nedstämd... Ska dock snart kicka igång energin igen då jag har pass klockan sex! *Letar efter inspirationen*. *Letar lite till* *Men jag VET ju att jag lagt den här NÅNSTANS!!!* *Found it - men luften hade pyst ur... Bara att börja blåsa*

Haha, fy fan vad ynklig jag låter. Jag ÄR glad egentligen, dippade bara lite nu! NU rycker jag upp mig! Over and out!

Tyvärr, fyrorna är slut...

Bartendern: Vill du ha en sexa?
Tjejen som beställer: Nej, en fyra tack.
Bartendern: Tyvärr, fyrorna är slut.
Tjejen: Jaha, okej, då tar jag en sexa då.

I just love it! Har man druckit en sexa för mycket i det läget, eller är det bara Moder Jord som sparade in lite på antalet hjärnceller vid tilldelandet? Ovanstående utspelade sig i förra avsnittet av dokusåpan "Färjan". Ytterligare kommentarer är överflödiga.

Har haft familjen på lite seeent fölsiskalas idag - var himlans trevligt! Nu väntar en total slapparkväll efter en mycket bra helg! Helt utan vare sig fyror eller sexor faktiskt - inte en droppe alkohol har letat sig in i den Nybergska kroppen under veckoslutet! *Nöjd*

Till veckan väntar min kvälls- och helgvecka, den näst sista för i år. Lovely!

Dagens tips från coachen: Välj företrädesvis sexor - fyrorna tar så lätt slut!


Karaoke is king!

Sömnigt här på Strandvägen nu... Tänkte bara avlägga en kort rapport. Har ikväll sjungit karaoke för glatta livet - nykter;) Testade först nya Idolspelet och vi tog oss igen såväl audition som show och final. Jag skakade bland annat rumpa till "Ooops i did it again". En syn för gudarna - eller iaf för M och K! Haha.

Hade egentligen planerat spel och lite middag här ikväll, men K hade tvättstugan och var dessutom lite låg, så jag drog dit och lagade middag istället och försökte liva upp stämningen lite. Tror jag lyckades med, för det var då hemskans glatt när jag åkte. Då var vi inne på "vanlig" karaoke och K på sitt typ femte rötjutsglas=) Hade superkul, men jag var tvungen att åka hem med hungrig vovve som inte hade ätit på jääättelänge och gick runt med en bedjande blick... Hon högg till och med in på en PET-flaska. Haha.

Nu är voffsingen utfodrad och matten uttröttad - sängen kallar. Imorrn har jag inga direkta planer förutom att jag troligen ska kolla på  

God bless America!

Så blev han president ja, den gode Baracken! Ingen jäkla Friggebod inte, nej, nej, Barack ska det va;) Vilket århundrade ska det behöva bli innan en amerikansk president INTE ska behöva önska befolkningen Guds välsignelse? Det lär dröja. Känns inte riktigt 2008 på nåt sätt känner jag. USA är SÅ långt framme i det mesta, men på det planet är det konservativt så det svänger om det. Idag känns det iaf inte möjligt att presidenten inte uttalar de klassiska orden: "God bless America".

Har haft Greysmys med mina flickor här på kvällen och är nu påväg till sängen. Bara imorgon kvar att jobba innan helgen - härligt! Även om jag har trivts jäkligt bra på jobbet på sistone, så är det ju alltid skönt med helg! Kryssade i mina ledighetsönskemål kring jul idag och får jag igenom dem får jag ledigt i 17 dagar - på tre kompdar! Vore najs!

Fick på vintersulorna på lillpolon idag med, bra! Tusen, tusen tack för det allra goaste P!

Over and out. God bless Bengtsfors!

Svettig och trött...

Bra sammanfattning av mitt tillstånd just nu. Har varit på 75 minuter spinning och inte hunnit duscha än. *Fräsch tjej*. Fördel med att bo själv - du FÅR vara hur sunkig du vill;) Trött och kall nu och egentligen sugen på att strunta i duschen. Upplysning: Singellivet och ensamboendet till trots: Man får INTE låta bli att duscha efter träningen! Haha

Dagen har varit bra! Har varit ute på jobb mest hela dagen. Efter jobbet fick jag en förfrågan jag har lite svårt att hantera.. Känns som det blir konstigt och fel hur jag än gör... Det är inget allvarligt alltså - no worry! Jag löser det här=)

NU blir det duschen och sedan ska jag å Lillsodan bädda ner oss. Over and out från det Nybergska hemmet!

Just ja! USA-valdag - skulle hemskt gärna vilja se Filip och Fredriks valvaka - men vem 17 orkar det?? Obama for president...

Tänk att man ska va en sån j**el på att blanda drinkar..

Idag är jag tröttare än tröttast... Det var jag igår med, men då var det mer förståeligt. K:s kals gick ju av stapeln i lördags kväll och man kan säga att jag var lite FÖR bra på att blanda drinkar! Drack nog iaf tre till fem för många... Haha. P körde hem mig occh jag hade bett honom fråga mig vad jag heter. När han sedan ställde frågan svarade jag: "Ingen aaaning! Jag är så full så jag vet inte vad jag heter!" Hahaha.  Riktigt så illa var det absolut inte, vara bara även då hemskt trött. Och hade ont i halsen. Efter WAY to much karaoke;) Men kul som attan – DET hade vi!

Tidigare på dagen hade jag bland annat varit på Baldersnäs julmarknad – himla mysigt och fint! Drack årets första glögg – mums!!

Igår gjorde jag inte många knop... Var med P i Långed och tog en cache på förmiddagen. Shit vad sugen jag var på att 1. Åka bil. 2. Gå med huvudet nedböjt och leta efter något på marken. 3) Typ klättra och gå uppför i terräng. Men det var skönt att komma ut lite och cachen var väldigt lättfunnen. JAG ska dock inte ta på mig någon som helst ära för att den hittades!

Fikade med tjejerna på dagen och slappade sedan i soffan. Fick på kvällen en trevlig bioförfrågan som jag efter viss eftertanke tackade ja till. Skulle jag orka sitta upprätt i närmare två timmar? Det gjorde jag och filmen var "Rallybrudar". Helt ok söndagsfilm som passade bra just denna dag. Inget man ser om.

Sitter nu här på jobbet med blödande ögon och funderar på HUR jag ska orka med dagen. Fråga mig inte vad jag heter – jag har ingen aaaaning! Är alldels för trött.... Haha!

RSS 2.0