Snart är julen över.

God jul allesammans!!

Hoppas er jul varit till belåtenhet! Är själv mycket nöjd - även om det varit en lite konstig jul på många sätt...

Dagen började kanon med långpromenad med min kärlek plus Sodan:) Sedan julfrulle och juklappsutdelning. Blev MYCKET nöjd med julens första klappar:)

Sedan stress hem till familjen. Lite snabblunch, juklappsutdelning (fick MYCKET bra klappar, bla en kanonplattång av systeryster *glad*). Därefter gav sig Nybergskan ut och sprang på juleftermiddan... Knäpp, jag vet. Sedan hade jag plats för en massa julmat och ÄNNU mer goooodis!! Är mätt som proppen här nu och även lite smålullig;) Julöl är smarrigt... Tihi.

Nu börjar den här julaftonen att lida mot sitt slut och jag ser fram emot morgondagens festligheter i Bengan!

Sänder mina tankar till lilla P som är sjuk... Hoppas han SNART mår bättre! STOR julkram till er alla!! Natti


Dan före dopparedan!

God jul i stugorna!
Så var det dags för högtidernas högtid igen. och OJ vad mycket julstämning det är!?! Eller inte... Har slagit in julklapparna, provsmakat skinkan, tagit in granen (klädning återstår) men ändå KÄNNS det inte som jul. Vet inte varför? tycker alla säger så i år. Det kan väl inte BARA bero på vädret och avsaknaden av snö?? Så har det ju varit förr om åren med. Jaja, jul blir det iaf och mysigt ska det bli! Jag gillar verkligen julen.

Världens sämsta bloggerska har jag varit på senare tid... Det beror på... Att Nybergskan är käääär!;) Har ju inte tiiiid att sitta här och författa när jag bara vill mysa och umgås! Det hoppas och tror jag att ni mina trogna läsare har förståelse för. Ska dock försöka skärpa mig, jag VILL ju skriva och det TAR ju inte lång tid. Egentligen.

Hoppas julstämningen har infunnit sig i era stugor. Här ska jag och kärleken snart klä granen och sedan äta en liten inför-jul-kvällsmåltid med lite köttbullar och skinka, troligen dricka glögg till. Jag tror jag har blivit vuxen - drack TVÅ muggar STARKvinsglögg igår!! inte för att det var JÄTTEgott, men ändå... Jag som bara gillar saftglögg. *s*

Som sagt, god jul i stugorna! Må julefriden nått er vid det här laget. Vi hörs! Stor julkram från tomtemor i Bengan=)

Julshopping med den ömma modern!

Oj, oj, oj vilken kass bloggerska jag är. Förstår verkligen om ni tröttnar på mig! Men stå ut kamrater! Haha. Är bara det att jag har så hemskans mycket annat att göra om kvällarna än att sitta här och författa! Sådant "annat" som jag oerhört gärna VILL ta mig tid till...;)

Veckan har varit mycket bra och den är ju inte slut än! Ser fram emot vad jag tror kommer bli en mycket mysig helg! Den inleds ikväll med julbord med jobbet. Men innan dess - shoppingtur och mysdag med mamma. Det är därför jag är uppe och vaken i denna tidiga timma på min lediga dag.

Dags att göra sig iordning och dra, så jag kanske hinner få en kaffetår hos mor innan vi åker vidare. Kyss å klem!

Bra helg!

Har haft en riktig toppenhelg som började med frissabesök i fredags eftermiddag. Fegade faktist ur när hon ville klippa kort hela nacken... Jag som alltid brukar haka på alla frissans idéer . har STORT förtroende för henne! Men det kanske blir nästa gång? Får tänka igenom det lite först liksom=) Det "djärva" blev iställer superduperröda slingor i ett i övrigt nästan helt svart hår.

Kvällen spenderades sedan på Strandvägen med mycket trevligt middagssällskap... Kollade på Idol och jag är HELT ening med vilka som går till final! Nu måste ju dock Kevin vinna!!! Igår var det upp tidigt för avfärd mot Göteborg och Fitnessfestivalen. Hämtade upp C i Ed, lämnade Soda hos mamma. Var supertrött, men det var ändå en jätterolig dag med mycket träning och jag träffade flera goa människor jag inte ser så ofta. Däremot var jag förvånad, förbluffad, förundrad och faktiskt äcklad av hur fan folk såg ut egentligen!! Dessa muskelberg - det är inte fint nånstans! Varken på tjejer eller killar. Groteskt... Och sen de här hudfärgerna de solar sig till - ser ju inte klokt ut!!

Fredagens mycket trevliga middagssällskap dök upp även på lördagskvällen och då med välbehövlig och mycket uppskattad matlevernas;) Återigen en mycket mysig och trevlig kväll!! Nu bär det snart av mot Karlstad och ett biobesök med tidigare nämnda person - blir en kanonavslutning på en bra helg det!!

Och Kikan - jag antar utmaningen och återkommer med den=)

Välkommen till världen lilla gryn!

Så är han äntligen här - M och J:s son!! Han föddes igår klockan 16 efter 23,5 timmar (giv mig styrka!! Hur fan går det till?! Jag är IMPAD M!!) 4 005 gram tung och 51 centimeter tung, maaassor av hår och av bilden jag fick att dömma - söööötast i universum!! Så underbart! Är så himla glad för mina goa vänner skull, SOM de väntat och längtat efter honom! Där snackar vi lycka - den som gör att man strålar! Jag vill också STRÅLA!

Usel bloggerska sista tiden, men har haft fullt upp - med en massa BRA saker=) Har inte varit hemma en enda kväll den här veckan och är bara hemma och vänder nu med. Ska strax i väg på jobb. Ville mest visa att jag lever. Over and out!


RSS 2.0